Crazy Carrot Pops
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 90 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, Crazy Carrot Pops może być niesamowite bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny jogurt waniliowy, mango, liście szpinaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szalone Kolorowe Owocowe Popy, Szalony Puree Z Marchwi Pasternakowej Z Frico, oraz Ciasto Marchewkowe Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić jogurt, mango i sok z marchwi. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Rezerwa 1 mieszanka cup; przykryć i przechowywać w lodówce. Pozostałą mieszaninę podzielić na 6 (5-uncji) kubków papierowych, około 1/3 szklanki w każdym. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producentów.) Zamrażać około 2 godzin lub do zamrożenia.
W blenderze umieścić zarezerwowaną mieszankę mango i szpinak. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Gdy pierwsza warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops.
Wlać około 3 łyżki mieszanki szpinaku w każdej filiżance na zamarzniętej warstwie. Zwróć folię do Popów, aby podtrzymać kije. Zamrażać około 6 godzin lub do zamrożenia.