Crabmeat Bites
Ukąszenia krabów wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz seler, paprykę, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Crabmeat Cup, Przystawka Z Gorącym Krabem, oraz Hot Crabmeat Puffs.
Instrukcje
Połącz mięso krabowe i następne 10 składników w dużej misce, dobrze mieszając. Mieszaj w suchej bułce tartej, aż mieszanina mięsa krabowego przybiera kształt po uformowaniu w kulkę. Uformuj mieszaninę mięsa krabowego w kulki za pomocą około 1 łyżki mieszanki na kulkę i równomiernie pokryj każdą kulkę posiłkiem krakersowym.
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Smaż kulki z krabów, kilka na raz, 2 minuty lub do złotego.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.