Crabby Cajun Dip

Crabby Cajun Dip
Przepis Crabby Cajun Dip jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 16. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, zieloną cebulę, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Oscar Party: Crabby Snacks and Homemades (z wyjątkiem tylko Crabby Snacks), Ziemniaki Crabby, oraz Crabby Bagels dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz serek śmietankowy i 8 kolejnych składników (serek śmietankowy w ostrym sosie), dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ostry SosOstry Sos
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać mięso krabowe i pozostałe składniki; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn