Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mięso krabowe, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crab Melt, Krabowy Bochenek, oraz Sałatka Krabowa Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem plasterków tostów; rozprowadzić równomiernie na plasterkach tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Broil aż lekko rumiane.
5
Każdą przystawkę udekorować 1 łyżeczką. każda czerwona papryka i zielona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.