Crab Melt-Aways
Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mięso krabowe, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crab Melt, Krabowy Bochenek, oraz Sałatka Krabowa Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej temperatury.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem plasterków tostów; rozprowadzić równomiernie na plasterkach tostów.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Każdą przystawkę udekorować 1 łyżeczką. każda czerwona papryka i zielona cebula.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.