Crab Louie
Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli 40 centów za porcję wpadnie w twój budżet, Crab Louie może być niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis do wypróbowania. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ogórka, jajka ugotowane na twardo, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Crab Louie, Crab Louie, oraz Crab Louie.
Instrukcje
W misce, ubić majonez z ketchupem, relish, sok z cytryny, czosnek, Tabasco, sos Worcestershire, papryka i chili w proszku i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować szparagi, aż tylko miękkie, 3 protokół.
Na półmisku ułóż rzymkę, ogórek, rzodkiewkę, pomidory, jajka i szparagi. Wierzch z dużymi kawałkami krabów i podawać, przekazując dressing przy stole.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.