Crab Hush szczenięta z curry sos miodowo-musztardowy

Crab Hush szczenięta z curry sos miodowo-musztardowy
Crab Hush szczenięta z curry sos miodowo-musztardowy może być tylko dodatek szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz curry w proszku, miód, musztarda kreolska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crab Cake Hush Puppies, Smażony Sum z Hush Puppies i sosem tatarskim, oraz Hush Puppies.

Instrukcje

1
Wymieszać musztardę, miód i 1 1/4 łyżeczki curry w małej misce na sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wymieszaj mieszankę chleba kukurydzianego, sok z małży i 1/2 łyżeczki curry w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z MałżySok Z Małży
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wymieszać z krabem i 3/4 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
CebulaCebula
4
Wlać wystarczającą ilość oleju do średniego rondla, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku patelni i podgrzej olej na średnim ogniu do 160° do330. pracując partiami, Wrzuć ciasto do oleju, ubijając łyżeczki do herbaty. Smażyć na złoty kolor i gotować przez 1 do 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Posypać szczeniaczki pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
8
8;tłuszcz (G)17,39;tłuszcze nasycone (G)1,32; Cholesterol (mg)41,94; węglowodany (G)30,23; błonnik pokarmowy (G)2,52;cukry ogółem (G)13,50; węglowodany netto (g) 27,71; Białko (g)15,22
9
Bon Appétit

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn