Court Bouillon z Karmazyna jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $7.08 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, mielone ziele angielskie, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), Dorsz gotowany w Court Bouillon, oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć olej i mąkę w dużym garnku; gotować na średnim ogniu 30 minut lub aż roux jest Kolor miedzi grosza, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Stado
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wymieszać w zielonym pieprzu, cebula, seler, i czosnek; gotować, często mieszając, 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Warzywa
Seler
Czosnek
Cebula
3
Dodaj pomidory; gotować, odkryte, na małym ogniu 1 godzinę lub aż olej zacznie się oddzielać wokół krawędzi garnka; wymieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Stado
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Wmieszać kolejne 8 składników; gotować, 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
5
Dodać rybę i gotować 20 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
6
Podawać na gorąco gotowanego ryżu w poszczególnych miseczkach do serwowania.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.