Country Egg Scramble
Country Egg Scramble może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 384 kalorie, 16G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, zieloną cebulę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Summer Veggie Egg Scramble, Country Breakfast: Tofu i Veggie Scramble z domowymi frytkami, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody do wrzenia w rondlu 2-quart.
Dodać ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 6 do 8 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Ubić jajka, mleko, sól i pieprz widelcem lub trzepaczką do uzyskania jednolitego żółtego koloru; odstawić.
Roztopić masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować ziemniaki na maśle 3 do 5 minut, obracając ziemniaki od czasu do czasu, aż jasnobrązowy. Wymieszać z cebulą. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.