Coulis Z Żółtej Papryki

Żółty papryka Coulis może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka pieprzu, soli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żółta papryka Panzanella z " stołu rodzinnego, Sałatka z pieczonego kurczaka z żółtą papryką i plastrami cytryny, oraz Filiżanki Fillo z włoską kiełbasą, orzeszkami pinii i żółtą papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, tymianek, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj bulion, papryka, sól, i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia, i gotować 35 minut lub aż zredukowana do 1 szklanki. Odrzuć tymianek.
Umieścić mieszankę papryki i octu w blenderze; proces do gładkiej.