Costas Pączki Z Rynku Francuskiego (Beignets)
Costas francuski rynek pączki (Beignets) może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój przepis na posiłek rano pole. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka skracania, olej roślinny, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Maślanka Beignets-Francuskie Pączki, Kanapki Z Rynku Francuskiego, oraz Rynek Francuski Meat Loaf.
Instrukcje
Wlać 1/2 szklanki wody o temperaturze pokojowej do małej miski.
Posypać drożdże wodą i odstawić na około 5 minut do rozpuszczenia.
Połącz skrócenie, cukier i sól w dużej misce.
Wlać wrzącą wodę do skracającej się mieszaniny, a następnie wymieszać z odparowanym mlekiem. Poczekaj, aż mieszanina ostygnie, aż będzie letnia. Następnie dodać mieszaninę drożdży i wody oraz ubite jajka.
Powoli mieszaj w mące, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć ciasto folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut do 1 godziny.
Pracując z małą porcją (trochę większą niż baseball) na raz, rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala.
Wytnij rozwałkowane ciasto na paski o szerokości od 2 do 3 cali, a następnie ponownie Wytnij w przeciwnym kierunku i pod kątem, tworząc kształty diamentów.
Rozgrzać olej do smażenia na głębokiej i szerokiej patelni o dużym dnie na średnim ogniu do 360 stopni F (180 stopni C).
Przesuń ciasto powoli do oleju, aby uniknąć rozpryskiwania i głęboko smażyć, aż nadmuchać i są złotobrązowe, 3 do 5 protokół. Ostrożnie wyjmij na stojak z papierowymi ręcznikami pod spodem i pozostaw do ostygnięcia, aż będziesz mógł sobie z nimi poradzić.
Umieścić w czystej papierowej torbie z cukrem cukierniczym i wstrząsnąć delikatnie, aż obficie przykryje lub użyć przesiewacza, aby odkurzyć beignets cukrem pudrem.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.