Cornmeal Cherry Biscotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj mączkę kukurydzianą z wiśniami Biscotti. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, masło, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biscotti Z Mąki Kukurydzianej, Biscotti Z Mąki Kukurydzianej, oraz Biszkopt Kukurydziany Z Daktylami I Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i dolną pozycję i rozgrzej do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. W średniej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, mąka, proszek do pieczenia, i sól; odstawić.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij razem masło i cukier, aż będą kremowe, o 3 protokół. Ubić w jajkach, a następnie migdałów i ekstraktów wanilii.
Dodać suche składniki i ubić tylko do połączenia. Delikatnie złożyć wiśnie.
Umieścić w zamrażarce na 10 minut.
Ciasto nadal będzie lepkie, więc użyj mąki ręce kształtować na dwa 3-calowe kłody szerokości.
Piec na złoty kolor na brzegach, około 30 minut.
Pozostaw do ostygnięcia, aż będzie łatwy w obsłudze, a następnie wytnij ukośnik ząbkowanym nożem.
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, o 10 protokół więcej.