Coq au Vin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj coq au vin. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 155g białka, 132g tłuszczu, oraz w sumie 1939 kalorie. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz bezalkoholowe wino, sól, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli i pieprz. Kurczaka posmarować mieszanką mąki.
Boczek gotować w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach; odstawić. Kurczak gotować w tłuszczu boczku na średnim ogniu około 15 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Przenieść kurczaka z jednej strony patelni; dodać cebulę i grzyby z drugiej strony. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż grzyby będą miękkie.
Odcedzić tłuszcz z patelni.
Pokruszony bekon. Boczek i pozostałe składniki wymieszać z warzywami.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 35 minut lub aż sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Usuń bouquet garni; usuń nadmiar tłuszczu.