Contadina ® Garden Vegetable Pasta Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj makaron z warzywami ogrodowymi Contadina®. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, czosnku, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ogród Warzywa Makaron Piec, Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, oraz Garden Vegetable Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Makaron gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż al dente, lub o 2 minuty mniej niż zalecono na opakowaniu.
Tymczasem rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni lub rondlu.
Dodać cebulę, grzyby, marchew, paprykę, czosnek i bazylia. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Wymieszać przecier pomidorowy, kiełbasę, ugotowany makaron i 2 łyżki. pietruszka.
Przenieść do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Posypać równomiernie pozostałą pietruszką i serem mozzarella.
Piec 10 do 15 minut, aż ser się rozpuści.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.