Lucjan smażony z sałatką pomarańczowo-Koprową

Lucjan smażony z sałatką pomarańczowo-Koprową
Smażony Lucjan z sałatką z pomarańczowo-kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z Lucjana żółtego, cebulkę kopru włoskiego, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Filety z czerwonego Lucjana z koprem włoskim i pomarańczą, Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, oraz Czerwony Lucjan z cytrusami i sałatką z kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Obierz i przekrój pomarańcze na misce, zastrzegając 2 łyżki soku. Cienko pokroić cebulę kopru włoskiego; posiekać 1 łyżeczkę liści. Odrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej misce umieścić pomarańczowe kawałki i pokrojony koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej misce wymieszać sok, liście, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mżawka mieszaniny soku na mieszaninie kopru włoskiego; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
SokSok
5
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rybę posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
TymianekTymianek
RybyRyby
SólSól
7
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać z sałatką z kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn