Marynowany Czerwony Lucjan Z Salsą Owocową

Marynowany Czerwony Lucjan Z Salsą Owocową
Marynowany Czerwony Lucjan z salsą owocową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,39 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 462 kalorie, 61g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, brązowy cukier, pieprz jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowany Czerwony Lucjan Z Salsą Owocową, Grillowany Czerwony Lucjan z salsą z owoców tropikalnych, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn