Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet

Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet
Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jędrne dojrzałe pomidory, cukier, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet z kaczką Confit, Cassoulet z kaczką i kiełbasą, oraz Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i wyrzuć resztki. Fasolę opłukać, odcedzić i włożyć do 5-do 6-litrowej patelni z 4-litrową wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Fasolę odcedzić, wyrzucając płyn; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu przykryć i schłodzić. Umieść fasolę w kuchence elektrycznej 4 1/2-quart lub większej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
W międzyczasie odciągnąć i odciąć skórę z piersi kaczki; zachować skórę na skwarki (przykryć i schłodzić do 1 dnia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
4
Umieścić piersi w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać 2 łyżki soli i cukru, i wymieszać; przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę. Piersi dobrze spłukać pod chłodną bieżącą wodą; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Pokroić mięso na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszać boczek aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Wyrzucić wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki kapieli z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Dodaj cebulę i czosnek do boczku; często mieszaj, aż cebula zacznie brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
9
Dodać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Wlać mieszankę cebuli i bulionu do powolnego gotowania z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
11
Dodać pomidora, posiekany tymianek, pieprz i liść laurowy; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Ułóż kawałki kaczki na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Przykryć i gotować, aż fasola i kaczka są bardzo delikatne do gryzienia, 5 do 6 godzin na niskim poziomie, 4 do 5 godzin na wysokim. Jeśli jest więcej cieczy niż pożądane, odkryć powolne kuchenka, włączyć ciepło do wysokiej, i gotować na wolnym ogniu, aby skoncentrować mieszaninę, do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Cała KaczkaCała Kaczka
14
Wymieszać plastry kiełbasy w cassoulet i gotować, aż gorące, 5 do 10 protokół. Kadzi cassoulet do misek, posypać równo skwarkami kaczki, i udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
15
Skwarki kaczki. Pokroić zarezerwowaną skórę kaczki (patrz poprzedni) na kawałki 1/4 cala. W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszaj skórę, aż będzie chrupiąca i złota, 5 do 8 minut. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
16
Posypać solą. Gdy ostygnie, owinąć hermetycznie; schłodzić do 1 dnia. Sprawia, że 1/3 do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn