Collard Greens z fasolką Lima i wędzonym indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc daj Collard Greens z fasolą Lima i wędzonym indykiem spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.1 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 129 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z moich przepisów wymaga tymianku, octu winnego, oliwy z oliwek i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Collard Greens with Smoked Turkey Wings, Collard Greens z wędzonym indykiem i pełnoziarnistą maślanką Cornbread, oraz Collard Greens With Ham And Smoked Hock.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 20 protokół.
Zdjąć z ognia; fasolę odsączyć.
Rozgrzać olej na patelni na średnim i małym ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 10 protokół.
Dodać fasolę, bulion i kolejne 5 składników (fasola przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 15 minut. Wymieszać w collards, ocet, i pomidory. Przykryć i piec dodatkowe 1 godzinę lub aż fasola będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.