Collard Greens
Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka zieleni collard, szynka hock, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić collards w dużej misce; dodać wodę do pokrycia, i odstawić na 1 godzinę.
Szynkę umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika.
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj zielenie collard, dobrze mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż zielenie będą miękkie.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.