Collard Green zdobył Tony wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek, sól, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dip Collard zielony i Karczoch, Collard Green Wraps, oraz Collard Zielone Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj 1 1/2 ćwiartki wody i dodaj wędzone mięso, przyprawę domową, przyprawioną sól, ostry sos i mżawkę oliwy z oliwek. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem dokładnie umyć Collard greens.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
3
Usuń grubą łodygę, która biegnie po środku zieleni, trzymając liść w lewej ręce i usuwając liść prawą ręką. Stos 6 do 8 liści na siebie, zwinąć i pokroić w 1/2 do 1 cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Drażetki Z Białą Perłą
4
Włożyć zieleninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać masło. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 45 minut do 1 godziny. Po zakończeniu, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Zieloni
6
Usuń zielenie collard z bulionu i przenieś do dużej miski.
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
8
Aby złożyć, umieść łyżkę mieszanki na środku owijki wonton i złóż w trójkąt, naciskając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
9
Rozgrzać kilka centymetrów oleju z orzeszków ziemnych w ciężkim głębokim garnku do 350 stopni F. smażyć wontons partiami, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Najlepiej, jeśli podane od razu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.