Collard Green Wygrał Tony

Collard Green Wygrał Tony
Collard Green zdobył Tony wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek, sól, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dip Collard zielony i Karczoch, Collard Green Wraps, oraz Collard Zielone Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj 1 1/2 ćwiartki wody i dodaj wędzone mięso, przyprawę domową, przyprawioną sól, ostry sos i mżawkę oliwy z oliwek. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem dokładnie umyć Collard greens.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
3
Usuń grubą łodygę, która biegnie po środku zieleni, trzymając liść w lewej ręce i usuwając liść prawą ręką. Stos 6 do 8 liści na siebie, zwinąć i pokroić w 1/2 do 1 cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Włożyć zieleninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać masło. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 45 minut do 1 godziny. Po zakończeniu, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
ZieloniZieloni
6
Usuń zielenie collard z bulionu i przenieś do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wymieszać w zmiękczonym twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
8
Aby złożyć, umieść łyżkę mieszanki na środku owijki wonton i złóż w trójkąt, naciskając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
9
Rozgrzać kilka centymetrów oleju z orzeszków ziemnych w ciężkim głębokim garnku do 350 stopni F. smażyć wontons partiami, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Najlepiej, jeśli podane od razu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn