Coffee S ' mores Pie

Coffee S ' mores Pie
Coffee S ' mores Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 544 kalorie, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka jaj, zmielone ziarna kawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake S ' mores Pie, Ciasto kawowe " s 'mores", oraz Ciasto kawowe " s 'mores" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać okruchy graham cracker i pozostałe składniki w małej misce do wymieszania. Naciśnij mieszaninę na dnie i w górę strony naczynia ciasto; schłodzić, aż skorupa jest jędrna, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
W dużej misce umieścić czekoladę i masło. Przynieś śmietanę, kawę i 2 łyżki wody do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KawaKawa
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć z ognia; przykryć i pozostawić strome na 5 minut.
3
Mieszankę śmietany przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski z czekoladą i masłem; wyrzucić fusy z Kawy. Mieszaj do rozpuszczenia i ganache jest gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KawaKawa
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do schłodzonej skorupy; gładki wierzch. Schłodzić do Ustawienia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Beza za pomocą miksera elektrycznego z czystymi, suchymi ubijaczami na średniej prędkości, ubijaj białka w średniej misce, aż będą lekkie i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier w 4 dodatkach, ubijając przez 1 minutę po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie białek, aż będą sztywne i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
3
Łyżka bezy na ganache kawy; obracać dekoracyjnie szpatułką lub grzbietem łyżki. Za pomocą palnika kuchennego, w razie potrzeby, tosty bezy, aż złoto brązowe plamy. DO AHEAD: ciasto można zrobić 8 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn