Coconut Curry Black Bean Burgers-Thai Style!
Coconut Curry Black Bean Burgers-Thai Style! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1409 kalorii, 74g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, cebula, tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Tilapia Po Tajsku Z Rosołem Kokosowo-Curry, Halibut po tajsku z rosołem kokosowo-Curry, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli W Stylu Tajskim.
Instrukcje
Zmiksować czarną fasolę, czerwoną cebulę, czosnek, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka sosu chile, pasta curry, mleko kokosowe, 1 łyżeczka brązowego cukru, pieprz cayenne, i jajko w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Zeskrobać mieszaninę do dużej miski. Złożyć bułkę tartą i Burger kruszy się do mieszanki. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików i umieść na woskowanym papierze. Umieścić w zamrażarce na 30 minut, aby paszteciki do Ustawienia.
Przygotuj patelnię do grillowania lub patelnię w sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu. Gotować paszteciki, aż rumiane, 4 do 5 minut na stronie.
Tymczasem, połączyć masło orzechowe, 1 łyżeczka sos chile, 1 łyżeczka brązowego cukru, 1/2 łyżeczka soli, kurkuma, sos sojowy, i olej rzepakowy w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż masło orzechowe się stopi. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż gorące, 3 do 5 minut.
Ułóż paszteciki na dnie bułek hamburgerowych.
Mżawka sos na każdym patty; top z marchewką, ogórek, zielona cebula, mięta, i kolendra. Wierzch z pozostałymi połówkami bułki i podawać natychmiast.