Przepis jeżyny Cobbler można zrobić w około 1 godzinę i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 75 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 9. 2948 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajko, mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cobbler Blackberry, Wszystko Oprócz ... .. Cobbler Blackberry, oraz Cobbler Blackberry.
Instrukcje
1
Jeżyny, cukier, skórkę z cytryny i sok, cynamon i skrobię kukurydzianą umieścić w naczyniu do pieczenia 9x9. Wymieszaj, aby połączyć wszystko i upewnij się, że jagody są równomiernie pokryte cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne Nonpareile
Papier Ryżowy
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Odstawić na 30 minut, aby jagody były maceratowane, aby cukier się rozpuszczał, a jagody uwalniały soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Dodać do ciasta biszkoptowego: energicznie ubić mąkę, 3 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól w średniej misce.
Cobbler świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.