Co zrobiłam na wakacjach (Plus Salami, Prosciutto i Provolone Panini)
To, co zrobiłem na moich wakacjach (Plus Salami, Prosciutto i Provolone Panini) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 231g tłuszczu, oraz w sumie 3530 kalorii. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka kaparów, ocet winny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosciutto Provolone Panini, Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką), oraz Kanapki z karczochem, serem Provolone i Salami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij rolkę ciabatta na pół wzdłuż, aby utworzyć górę i dół.
Rozłóż 1 do 2 łyżek salsy w stylu włoskim w dolnej połowie.
Dodać plasterek sera, dwa plasterki salami, plasterek prosciutto i drugi plasterek sera. Top z innym 1 do 2 łyżki salsy. Zamknij kanapkę górną połówką ciabatty.Grilluj przez 3 do 4 minut, aż ser się stopi i pieczywo się upiecze.
Przeciąć na pół i podawać natychmiast.