Clara ' s White German Chocolate Cake
Białe niemieckie ciasto czekoladowe Clary może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2114 kalorii, 30g białka, oraz 117 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogi deser. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemieckie Ciasto Z Białej Czekolady, Clara turns one {: Apple Spice Cake with Maple}, oraz Niemieckie ciasto czekoladowe III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 3 (9 cali) Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z roztopioną czekoladą i wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z maślanką. Wymieszać z orzechami i kokosem.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi. Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.