Citrus Mahi Mahi Tacos
Przepis Citrus Mahi Mahi Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, filety mahi mahi, pomarańcze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową, oraz Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić duży kawałek folii aluminiowej na blasze do pieczenia; ułóż filety rybne obok siebie na folii i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Połącz pastę achiote, sok z limonki, sok pomarańczowy, oregano, kminek, szalotki, chile proszek, ocet i brązowy cukier w blenderze; impuls do gładkiej.
Wlać mieszaninę na rybę i obrócić do płaszcza za pomocą szczypiec. Rozsypać gałązki tymianku i liście laurowe na rybie, a następnie pokryć plasterkami pomarańczy. Przykryć rybę innym kawałkiem folii i zacisnąć krawędzie, aby szczelnie zamknąć. Marynować w lodówce, 1 do 4 godzin.
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 475 stopni F.
Przenieść rybę do piekarnika i piec do miękkości, o 25 protokół.
Usuń zioła i plasterki pomarańczy.
Podawać rybę w tortillach z różnymi dodatkami.
Trim 2 pęczki dymki; połowę wzdłuż, jeśli Duże. Gotować na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu do miękkości i czernienia, 5 do 8 protokół.
Pokroić na kawałki i posypać sokiem z limonki i solą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.