Citrus Beurre Blanc
Citrus Beurre Blanc może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 326 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Szampan-Citrus Beurre Blanc, Łosoś deski cedrowej z krabem i cytrusami Beurre Blanc, oraz Pieczony Grouper z risotto z owocami morza i szampanem-Citrus Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu ubijamy wino, soki, szalotki i śmietanę, doprawiamy solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i ubić masło, 1 łyżka. na raz. Natychmiast zdjąć z ognia.