Cioppino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 28g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, oregano, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 8-10 protokół.
Dodać czosnek, bazylia, oregano, i płatki czerwonej papryki; mieszać aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Zdjąć garnek z ognia i dodać wino. Powrót garnek do ciepła, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż wino zmniejsza się o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj pomidory z sokami, miażdżąc rękami, gdy je dodajesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 15-20 minut.
7
Dodać sok z małży, pietruszkę, liście laurowe i 8 szklanek wody; doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż smaki stopią, 10-15 minut więcej. Odrzuć gałązki pietruszki i liście laurowe. Czy z wyprzedzeniem: bulion można zrobić 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina Wieprzowa
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Lekko ostudzić; schłodzić do ostygnięcia. Przykryć i schłodzić. Podgrzać przed kontynuowaniem.
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać szalotka; mieszać często aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodaj czosnek; mieszaj do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
4
Zdjąć z ognia; dodać małże i wino. Ustawić na średnim ogniu, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż muszle otwarte (wyrzucić wszelkie, które nie otwierają się), o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj zarezerwowany bulion; przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodaj ryby i krewetki. Przykryć; gotować tylko do nieprzezroczystego, o 4 protokół. Wymieszać z masłem, doprawić solą i pieprzem. Podzielić na miseczki; na wierzch natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)