Cilantro Lime Yucca Chips Z Guacamole
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Cilantro Lime Yucca Chips z Guacamole spróbować. Na 55 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz awokado, kolendra, korzeń Juki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Yucca Hash Browns z boczkiem, cebulą i limonką-Cilantro Mojo, Guacamole kolendrowo-limonkowe, oraz Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić yucca, oliwa z oliwek, połowa kolendry i sok z jednej limonki. Frytki doprawiamy solą i pieprzem. Pokryj blachę nieprzywierającą sprayem, a następnie ułóż plastry yucca płasko na blasze do pieczenia.
Piec przez 4 do 6 minut na stronę, lub do złotego koloru.
W średniej misce wymieszać pokrojone w kostkę awokado z pozostałą kolendrą i sokiem z limonki; doprawić solą i pieprzem i zacierem do ulubionej konsystencji-lubię moje chunky. Zapisz te muszle awokado używać jako porcji " miski."
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.