Cilantro Lime Dorsz
Cilantro Lime dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, oraz Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić każdy filet na 15-in. x 12-po. kawałek wytrzymałej folii.
Posypać pieprzem. W małym rondlu podsmażyć cebulę i czosnek na oleju; wymieszać z kminkiem. Łyżka filetów; posypać kolendrą.
Na każdym z nich ułożyć plastry limonki; skropić margaryną. Złóż folię wokół ryby i szczelnie zamknij.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.