Ciepły Savoy Kapusta Slaw
Ciepła kapusta Savoy Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka soli, liści laurowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciepły Savoy Kapusta Slaw, Ciepły Savoy Kapusta Slaw, oraz Czarny dorsz w curry z kminkiem pachnący ciepłym Savoy Slaw.
Instrukcje
Duży szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i dodać boczek. Boczek renderujemy na średnim ogniu.
Dodać czerwoną cebulę, doprawić solą i potu przez 4 do 5 minut.
Dodać marchewkę i wymieszać, aby połączyć.
Dodać kapustę, ocet jabłkowy, nasiona gorczycy, tymianek i liście laurowe. Doprawić solą i smakiem. To będzie smakować bardzo ocet, ale sól pomoże zrównoważyć ostrość octu.
Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 do 20 minut lub aż kapusta jest bardzo miękka.
Zdjąć pokrywkę, dodać cydr jabłkowy i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 10 minut lub aż większość octu wchłonie, ale kapusta jest jeszcze wilgotna, ale nie soupy.
Podawać od razu lub pozostawić w lodówce. Za kilka dni będzie lepiej.