Ciepłe mleko migdałowe z bananami i miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj ciepłego mleka migdałowego z bananami i miodem. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały, odtłuszczone mleko, miód i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta migdałowe z bananami i ciepłym sosem karmelowym, Sorbet Mleczny Z Miodem I Ciastem Migdałowym, oraz Mleko kokosowe z bananami i tapioką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym zmiel migdały na gruby proszek.
Przełożyć do średniego rondla.
Dodać mleko, 1 łyżkę miodu i kardamon. Ogrzać na umiarkowanym upale. Z ognia, przykryć i odstawić na 20 minut, a następnie odcedzić. Odrzuć ciała stałe.
Na średniej patelni nonstick rozgrzej pozostałe 3 łyżki miodu.
Dodać banany i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, przez 2 minuty.
Zeskrobać do misek, wlać ciepłe mleko migdałowe i podawać z łyżkami.