Ciepłe figi z kozim serem

Ciepłe figi z kozim serem
Ciepłe figi z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, figi, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciepłe figi wypełnione kozim serem i boczkiem, Crostini z ciepłym kozim serem i figami balsamicznymi, oraz Faszerowane Figi Z Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż figi na blasze do pieczenia, pokrój boki w górę. Łyżka trochę koziego sera na każdej połowie figi i lekko posmarować figi octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
OcetOcet
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec około 8 minut, lub aż figi są rozgrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść figi na talerz i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn