Ciepłe figi z kozim serem
Ciepłe figi z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, figi, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciepłe figi wypełnione kozim serem i boczkiem, Crostini z ciepłym kozim serem i figami balsamicznymi, oraz Faszerowane Figi Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż figi na blasze do pieczenia, pokrój boki w górę. Łyżka trochę koziego sera na każdej połowie figi i lekko posmarować figi octem.
Piec około 8 minut, lub aż figi są rozgrzane przez.
Przenieść figi na talerz i podawać natychmiast.