Ciepłe karmelowe ciasto jabłkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 385 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 3036 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, bita Puszysta lukier, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe, Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe, oraz Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 1-quart ciężki rondel, gotować masło, ubijając śmietanę i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Wlać do patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Posypać orzechami pekan, na wierzch pokrojone jabłka.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, woda, olej, jajka i przyprawa szarlotka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka ciasto na mieszaninę jabłek.