Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli
Ciepła toskańska Sałatka z fasoli może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 330 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać cebulę, fasola cannellini, kęs wielkości kawałki liści szpinaku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli, Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli, oraz Toskański Kurczak Cytrynowy Z Ciepłą Sałatką Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować marchew i cebulę w oleju 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszaj fasolę, 1/2 szklanki reserved liquid, oregano i pieprz. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Linia duży talerz ze szpinakiem. Top z mieszanki fasoli.
Wlać winegret do sałatki.
Posypać kawałkami boczku.