Ciepła sałatka ziemniaczana Pani

Ciepła sałatka ziemniaczana Pani
Ciepła sałatka ziemniaczana tej Pani może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 82 centów za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zielone blaty cebuli, seler, sól przyprawowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciepła sałatka ziemniaczana Pani, Ciepła Sałatka Ziemniaczana, oraz Ciepła Czerwona Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
W dużym garnku gotuj ziemniaki ze skórkami przez 10 do 15 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Ziemniaki ostudzić w dotyku i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
W dużej misce połącz pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodać ziemniaki i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn