Ciepła sałatka z buraków i soczewicy z kozim serem

Ciepła sałatka z buraków i soczewicy z kozim serem
Ciepła sałatka z buraków i soczewicy z kozim serem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 937 kalorii, 53g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na $5.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, miód, orzechy laskowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ciepła Sałatka Z Soczewicy Z Kozim Serem, Ciepłe kanapki z kozim serem, burakami i rukolą, oraz Makaron z buraczkami i gruszkami Anjou z ciepłym boczkiem-sosem pistacjowym i pieczonym kozim serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Na patelni wrzucić buraki z 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piecz do miękkości, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Tymczasem w płytkiej misce doprawiamy orzechy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kozi ser pokroić na 4 równe rundy. Wciśnij wycięte boki w Nakrętki i odstaw na bok. Soczewicę rozgrzać w kuchence mikrofalowej lub w rondlu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser KoziSer Kozi
SoczewicaSoczewica
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 10 protokół, i przenieść do ręczników papierowych z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj szalotka do kapiących patelni i gotować przez 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia; ubić ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Buraki wyjąć z piekarnika i na gorącej patelni rozgrzać pokruszony orzechami kozi ser. Frisee wrzucić z boczkiem i sosem i podzielić między miseczki. Do sałatek dodać buraki, soczewicę i krąg koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
SoczewicaSoczewica
Curly EndiveCurly Endive
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10
W porcji: kalorie 482; tłuszcz 39 G (nasycony 12 g); Cholesterol 42 mg; Sód 571 mg; węglowodany 19 g; błonnik 5 g; białko 15 g
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
12
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodać pory i marchew i gotować do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
14
Dodać czosnek i koncentrat pomidorowy i gotować 1 minutę. Zwiększyć ciepło do wysokiej; dodać 4 szklanki wody, laskę cynamonu i soczewicy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniej wysokości, przykryć i dusić do miękkości, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
15
W międzyczasie Usuń Szwajcarskie łodygi chard; zarezerwuj 3 liście, a resztę posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
16
Ułożyć całe liście na soczewicy, przykryć i więdnąć, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
17
Usuń chard i przykryć soczewicę. Łososia doprawiamy solą i pieprzem, a wokół każdego fileta zawijamy zwiędły liść boczniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
18
Rezerwy około 1 szklanki soczewicy do innego użytku. Miód i sok z cytryny wymieszać z pozostałą soczewicą i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać posiekany chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
SoczewicaSoczewica
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
19
Zawinięty łosoś ułożyć na wierzchu soczewicy, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
20
Łososia wyjąć i pokroić na kawałki. (Jeśli soczewica jest sucha, dodaj odrobinę wody.) Podziel soczewicę między miseczki i wierzch z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
21
W porcji: kalorie 510; tłuszcz 20 g (nasycony 3 g); Cholesterol 70 mg; Sód 357 mg; węglowodany 45 g; błonnik 8 g; białko 40 g

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn