Ciepła sałatka jagnięca z granatem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 580 kalorii, 57g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, ząbki czosnku, mięty, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem sałatkowym z granatów, Ciepła sałatka z soczewicy nakrapiana w / jarmuż i Nasiona granatu, oraz Ciepła sałatka z jagnięciną i jabłkami dla podobnych receptur.
Podgrzać duży żaroodporny garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj jagnięcinę i brązowy jon wszystkich stron, 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Przełożyć jagnięcinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Dodaj szalotki i czosnek do garnka i gotować, mieszając, aż będą miękkie i złociste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodać szczyptę soli do garnka, następnie wlać bulion i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Powrót jagnięcinę do garnka, przykryć, i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Około godziny przed chcesz jeść, wyjmij jagnięcinę z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Odciąć i usunąć sznurek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
10
Usuń jak najwięcej tłuszczu i rozdrobnij mięso na jednolite kawałki za pomocą dwóch widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Wyłóż rukolę na talerz, a na wierzch połóż rozdrobnioną jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
12
Posypać solą morską i posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
13
Pokrój granat na pół. Przytrzymaj jedną połowę granatu nad talerzem i uderz w jego tył drewnianą łyżką, aby wybić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granat
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
14
Weź drugą połowę granatu i wyciśnij sok na sałatkę. Jeśli chcesz bardziej soczystą, mocniejszą, bardziej owocową sałatkę, dodaj kilka łyżek melasy z granatu. Na wierzchu, w razie potrzeby, rozsypać prażone orzeszki piniowe i ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z Granatów
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Granat
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
15
Sałatkę podawać, gdy jagnięcina jest jeszcze ciepła (zimny tłuszcz jagnięcy zagęszcza się nieapetycznie), z rozgrzaną pitą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)