Ciepła Kieszeń Na Jabłko
Ciepła Kieszeń na jabłko wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, jabłka, unbaked Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kieszonkowe Szarlotki, Szarlotka Żurawinowa Kieszonkowa, oraz Empanadas: the perfect pocket food (: Apple Pie 'Panadas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce, wrzucić plastry jabłka wraz z cukrem, mąką, solą, przyprawą do szarlotki i ekstraktem z wanilii, aż będą równomiernie pokryte.
Połóż ciasto ciasto płasko na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Jabłka stos na jednej stronie ciasta, pozostawiając 1 cal granicy.
Obramowanie szczotki i przeciwległą połowę ciasta z mlekiem. Fold ciasto na jabłka, uważając, aby nie Over-stuff lub ciasto będzie łza. Złóż na krawędziach i szczypta razem do uszczelnienia.
Wytnij kilka małych szczelin w górnej części kieszeni ostrym nożem, a następnie umyj wierzch ubitym jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, lub do łuszczenia się i złoty kolor.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.