Ciepłe Bułeczki Z Tuńczykiem
Ciepłe bułeczki z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, cebulę, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Tuńczyka Niçoise, Ciepłe Kieszenie Pita Z Tuńczyka, oraz Ciepła Sałatka Z Tunanem I Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać i posiekać raz ostygnie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać posiekane jajka razem z majonezem, tuńczykiem, smakiem, cebulą, oliwkami i serem w misce do miksowania. Podzielić mieszaninę tuńczyka na dno bułki, a następnie zastąpić wierzch bułki. Owinąć każdą kanapkę indywidualnie w folię aluminiową i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i sałatka z tuńczyka ogrzewa się przez, 10 do 15 protokół.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah