Ciepła Zima-Sałatka Warzywna

Ciepła Zima-Sałatka Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej zimowej sałatki warzywnej. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, orzechy włoskie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła Zimowa Sałatka Warzywna, Ciepła zimowa sałatka jarzynowa z Ricottanem i ziołami, oraz Ciepła Sałatka Zimowa Dla Dwojga.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na średniej patelni wrzucić cebulę, słodkie ziemniaki, marchew, pasternak, korzeń selera i buraka z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić warzywa solą i pieprzem i smażyć przez około 45 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż staną się miękkie i lekko rumiane w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Tymczasem, rozprzestrzeniać orzechy włoskie w talerzu ciasto i tosty na złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Przenieść orzechy włoskie na powierzchnię roboczą i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
5
W dużej misce ubijamy ocet z sokiem z cytryny, musztardą i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i składamy natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać warzywa i orzechy włoskie do dressingu i wrzucić. Sałatkę polać fetą i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn