Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej zimowej sałatki warzywnej. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz fetę, orzechy włoskie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła Zimowa Sałatka Warzywna, Ciepła zimowa sałatka jarzynowa z Ricottanem i ziołami, oraz Ciepła Sałatka Zimowa Dla Dwojga.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na średniej patelni wrzucić cebulę, słodkie ziemniaki, marchew, pasternak, korzeń selera i buraka z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić warzywa solą i pieprzem i smażyć przez około 45 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż staną się miękkie i lekko rumiane w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Seler
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Tymczasem, rozprzestrzeniać orzechy włoskie w talerzu ciasto i tosty na złoty, o 6 protokół.