Ciemna czekolada garnki de Crème
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciemnej czekolady garnki de Crème. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać najlepszą jakość czekolady, cukru, śmietany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wegańskie Garnki Z Ciemnej Czekolady De Creme, Easy ciemna czekolada garnki de Creme, oraz Ciemna czekolada cmentarne garnki de Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 132°.
Umieść 6 ramekinów w dużym naczyniu do pieczenia.
Wlać zimną wodę do naczynia do pieczenia, aż osiągnie połowę ramekins.
W średnim rondlu połącz cukier, mleko, śmietanę i wanilię.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Dodać gorzką czekoladę i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje i będzie gładka. Zdejmij mieszaninę z ognia.
Żółtka umieścić w dużej misce. Powoli dodawać mieszaninę czekolady, ubijając, aż będzie całkowicie gładka.
Masę czekoladową podzielić równomiernie pomiędzy ramekiny. Naczynie do pieczenia przykryć folią.
Piec, aż krem jest gotowane, ale nadal jiggly w centrum, o 1 godzinę 20 minut.
Wyjąć ramekiny z łaźni wodnej i doprowadzić do temperatury pokojowej. Schłodzić w lodówce, aż ostygnie.