Cielęcina wolno gotowana z warzywami zimowymi

Powolne gotowanie cielęciny z zimowymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 616 kalorii, 59G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 10,76 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasternaku, marchewki, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Południowo-Wschodnia Azja Wolno Gotowane Zimowe Warzywa, Grillady Cielęce Wolno Gotowane, oraz Peposo-Wolno Gotowany, Pieprzny Gulasz Cielęcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść trzciny, Wino i 1 szklankę wody w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o jedną trzecią.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło będzie spienione.
Przenieś chwyty na patelnię, rezerwując mieszaninę wina i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Trzonki gotować 10 minut, obracając raz, aż mięso będzie rumiane.
Usunąć trzonki z patelni, i umieścić w powolnej kuchence; posypać trzonki równomiernie 1 łyżeczka soli. Deglaze patelnia dodając zarezerwowane mieszaniny wina i mieszając poluzować cząstki z patelni.
Wlać mieszaninę wina na mięso; dodać cebulę perłową i dalej 8 składników. Doprawić pieprzem i pozostałą 1 łyżeczką soli. Gotować na wysokiej 4 do 5 godzin lub do miękkości.
Uwaga: blanszowanie polega na krótkim zanurzeniu w wrzącej wodzie, a następnie w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.