Cielęcina wolno gotowana z warzywami zimowymi

Cielęcina wolno gotowana z warzywami zimowymi
Powolne gotowanie cielęciny z zimowymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 616 kalorii, 59G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 10,76 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasternaku, marchewki, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Południowo-Wschodnia Azja Wolno Gotowane Zimowe Warzywa, Grillady Cielęce Wolno Gotowane, oraz Peposo-Wolno Gotowany, Pieprzny Gulasz Cielęcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść trzciny, Wino i 1 szklankę wody w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło będzie spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieś chwyty na patelnię, rezerwując mieszaninę wina i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Trzonki gotować 10 minut, obracając raz, aż mięso będzie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usunąć trzonki z patelni, i umieścić w powolnej kuchence; posypać trzonki równomiernie 1 łyżeczka soli. Deglaze patelnia dodając zarezerwowane mieszaniny wina i mieszając poluzować cząstki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać mieszaninę wina na mięso; dodać cebulę perłową i dalej 8 składników. Doprawić pieprzem i pozostałą 1 łyżeczką soli. Gotować na wysokiej 4 do 5 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Uwaga: blanszowanie polega na krótkim zanurzeniu w wrzącej wodzie, a następnie w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn