Cielęcina

Cielęcina
Cielęcina wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 27g białka, oraz 28g tłuszczu. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieczarki, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Saltimbocca Cielęca, oraz Bulion Cielęcy.

Instrukcje

1
Ułożyć kotlety cielęce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
2
Ułóż jeden kawałek prosciutto na każdym kotle. Następnie połóż liść szałwii na każdym kotle. Złóż każdy kotlet na pół i zabezpiecz wykałaczką. Na zewnątrz każdego kotleta doprawić solą i pieprzem, a następnie całkowicie posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
ProsciuttoProsciutto
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać kotlety na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy. Obrócić każdy kotlet i dodać grzyby. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby są gotowane przez i lekko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj pastę pomidorową i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj Stregę i gotuj, aż cały płyn zmniejszy się do 1/
7
Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn