Cielęcina
Cielęcina wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 27g białka, oraz 28g tłuszczu. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieczarki, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Saltimbocca Cielęca, oraz Bulion Cielęcy.
Instrukcje
Ułożyć kotlety cielęce i doprawić solą i pieprzem.
Ułóż jeden kawałek prosciutto na każdym kotle. Następnie połóż liść szałwii na każdym kotle. Złóż każdy kotlet na pół i zabezpiecz wykałaczką. Na zewnątrz każdego kotleta doprawić solą i pieprzem, a następnie całkowicie posmarować mąką.
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Dodać kotlety na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy. Obrócić każdy kotlet i dodać grzyby. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby są gotowane przez i lekko złoty kolor.
Dodaj pastę pomidorową i gotuj przez 1 minutę.
Dodaj Stregę i gotuj, aż cały płyn zmniejszy się do 1/
Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki i od razu podawać.