Ciecierzyca Cytrynowo-Szpinakowa
Need a przystawka wegańska? Ciecierzyca cytrynowo-szpinakowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 232 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ciecierzycy, chlebek pita, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Duszony szpinak kokosowy z ciecierzycą i cytryną, Szpinak I Ciecierzyca, oraz Ciecierzyca ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać ciecierzycę i gotować około 2 protokół.
Dodać szpinak w partiach, mieszając, aż tylko zwiędnie.
Na masę szpinakową posypać solą i sokiem z cytryny i jeszcze raz wymieszać.
Podawać na ciepło z prażoną pitą.