Ciasto żurawinowe do góry nogami zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 2804 kalorii, 48g białka, oraz 44g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, mleko, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako drogi deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Ciasto Żurawinowe Do Góry Nogami, Ciasto Żurawinowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Żurawinowe Do Góry Nogami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Masło 9-calowa patelnia: obficie posmaruj dno i boki patelni o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2
Dodać karmel z brązowym cukrem i masłem: w małym rondlu umieścić 1/4 szklanki masła i 3/4 szklanki zapakowanego brązowego cukru. Na średnim ogniu wymieszaj cukier, gdy masło się rozpuści. Po rozpuszczeniu masła i dobrze wymieszaniu z cukrem, zatrzymaj mieszanie i pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu przez około 15 sekund.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, imbir, goździki: Rozgrzej piekarnik do 177°. W średniej misce energicznie ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, zmielony imbir i zmielone goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cranberry Upside Down Cake świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.