Ciasto Żurawinowe Bez Skórki

Ciasto Żurawinowe Bez Skórki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasto żurawinowe bez skórki. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 18g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Ciasto żurawinowo-orzechowe Sibi bez skórki, Ciasto Czekoladowe Bez Skórki, oraz Ciasto Z Cukinii Bez Skórki dla podobnych przepisów.

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Można spróbować winnic późnych zbiorów Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn