Ciasto Śliwkowe (Po Niemiecku)

Ciasto Śliwkowe (Po Niemiecku)
Przepis ciasto śliwkowe (niemiecki) jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać fioletowe śliwki, masło, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Niemieckie Ciasto Śliwkowe (Zwetschgenkuchen), ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe, oraz Ciasto śliwkowo-kukurydziane z sorbetem śliwkowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn