Ciasto Ze Szpinakiem I Szwajcarskim Chard

Ciasto Ze Szpinakiem I Szwajcarskim Chard
Jeśli 2,39 zł za porcję spada w budżecie, szpinak i Szwajcarski Chard Pie może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 317 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 51 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jajka pieczone ze szpinakiem i Chardą Szwajcarską, Chard szwajcarski lub szpinak z orzeszkami pinii i rodzynkami (ww), oraz Chrupiące Szwajcarskie ciasto z Chard z Mascarpone-szpinak kremowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 9 calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać chard i gotować, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Wyjąć boćwinę i cebulę łyżką szczelinową i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Na rozgrzanej patelni umieścić szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Saute aż zwiędnie.
8
Niech szpinak ostygnie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Podczas gdy szpinak jest chłodzenie, dodać szalotki, koperek, jajka, gałka muszkatołowa, sól, pieprz, i feta do chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Wymieszać, aby połączyć.
11
Gdy szpinak jest wystarczająco chłodny, aby sobie z nim poradzić, owinąć papierowe ręczniki i wycisnąć jak najwięcej wilgoci. Szpinak posiekać i dodać do boczniaka. Wrzucić mieszaninę połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
12
Lekko zwilżyć naczynie.
13
Umieść jeden kawałek ciasta phyllo na dnie patelni springform, pozwalając części zwisać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
14
Posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
15
Kolejny, lekko nakładający się kawałek filo połóż obok pierwszego, a następnie posmaruj masłem. Kontynuuj tworzenie pierwszej warstwy filo, wachlując się od środka patelni, aż patelnia zostanie przykryta. Przykryj phyllo wilgotnym naczyniem między użyciami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Powtórz proces pokrywania patelni filo, aż w sumie ułożone zostaną cztery warstwy. Napełnij patelnię mieszanką chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Fold drapowane krawędzie phyllo w nad wypełnieniem.
18
Posmaruj masłem. Przykryj każdy otwór w środku ciasta filo i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
19
Dodać jeszcze jedną warstwę filo na wierzchu ciasta, kończąc z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20
Piec ciasto na złoty, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
21
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn