Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 450 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Ciasto Ze Szpinakiem Feta, oraz Dip Feta-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i gotować czosnek, cebula i łodygi chard aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać z ryżem i 1/2 łyżeczki soli do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Chard Szwajcarski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1 szklankę wody, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować bez mieszania, aż ryż będzie miękki, ale nie mushy, o 12 protokół. Odsączyć, dodać szpinak, liście boczniaka i 3/4 łyżeczki soli. Gotować, mieszając, aż warzywa zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Zieloni
Chard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Przełożyć do dużej miski do ostygnięcia (mieszanie dużą łyżką przyspieszy to).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gdy nadzienie ostygnie, wymieszaj jajko, a następnie fetę, koperek, rodzynki, orzeszki piniowe i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Umieść duży kawałek papieru pergaminowego na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Ułożyć jeden arkusz phyllo i pędzla na Całym z niektórych roztopionego masła.
Połóż kolejny arkusz w poprzek na górze i ponownie posmaruj masłem. Pracując, aby utworzyć dużą rundę warstw filo, ułóż dodatkowe 6 arkuszy ciasta filo po przekątnej na pierwszych 2 arkuszach, szczotkując każdy arkusz masłem, aby zachodziły na środek.
Rozłóż nadzienie w środku arkuszy i doprowadzić wszystkie luźne końce phyllo odpocząć na górze, aby ciasto wolne formy, za pomocą masła, aby pomóc kawałki trzymać się nawzajem.
Ułożyć 4 z pozostałych 6 arkuszy filo równomiernie na wierzchu ciasta, chowając krawędzie pod dnem, tworząc zamknięty dysk i szczotkując każdy kawałek ciasta masłem. Użyj ostatnich 2 arkuszy, jeśli to konieczne, aby pokryć wypełnienie lub zamknąć okrąg.