Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem

Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem
Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową rozmarynu wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 333 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rozmarynu, proszku do pieczenia, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, oraz Korzeniowy placek warzywny ze szczypiorkiem biszkoptowym.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody i bouillonbase zagotować w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodajemy papugi i kolejne 5 składników. Gotować na wolnym ogniu, dopóki składniki są miękkie, około 7 minut.
3
Odcedzić; rezerwy warzyw i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać cebulę; podsmażyć do początku, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Wymieszać w czosnku androsemary; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać mąkę; wymieszać 1minute. Stopniowo ubijaj w zarezerwowanym bulionie, następnie śmietanie i Sherry. Gotować, aż sos jestgryz i zredukowane do 4 filiżanek, ubijanie często, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Wymieszać w zarezerwowanych warzywach i pietruszce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Przelać nadzienie do maślanego naczynia o wymiarach 13x9x2 cali. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Przykryć folią; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec nadzienie, pokryte, aż bulgotanie, o 50 protokół.W międzyczasie przygotuj ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wymieszaj pierwsze 4 składniki wdużej misce, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło. Używając końcówek, natrzyj na maśle, aż zmiksuje grubą potrawę. Stopniowo dodawać 1 1 / 3cups maślanki, podrzucając widelcem aż do równomiernego nawilżenia i dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Upuść ciasto biszkoptowe na gorącym nadzieniuprzebierając łyżki stołowe; posypać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
4
Piec odkryte, aż tester włożonyw środku herbatników wychodzi czysty, o 45 protokół. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawegetariańska baza bulionowawegetariańska baza bulionowa63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(3/4 patyczka) schłodzone niesolone masło pokrojone w kostkę(3/4 patyczka) schłodzone niesolone masło pokrojone w kostkę3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) maślanka schłodzona(lub więcej) maślanka schłodzona2largesbardzo duże marchewki, obrane, ćwiartowane wzdłuż, pocięte poprzecznie na kawałki 1/2 calabardzo duże marchewki, obrane, ćwiartowane wzdłuż, pocięte poprzecznie na kawałki 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnykorzeń selera (seler), obrany, pokrojony na kawałki 1/2 calakorzeń selera (seler), obrany, pokrojony na kawałki 1/2 cala281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowiki, * podzielone na 1/2 cala kawałki, opłukanesuszone borowiki, * podzielone na 1/2 cala kawałki, opłukane2Batoniki toffi Heathrozmaryn mielony świeżyrozmaryn mielony świeży4largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża pietruszka włoskaposiekana świeża pietruszka włoska2largespasternak, obrany, ćwiartowany wzdłuż, pocięty poprzecznie na kawałki 1/2 calapasternak, obrany, ćwiartowany wzdłuż, pocięty poprzecznie na kawałki 1/2 cala1łyżka czerwony ocet winnyrutabaga, obrana, pokrojona w kostkę 1/2 calarutabaga, obrana, pokrojona w kostkę 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól do obramowania szkłasól do obramowania szkła23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSherry wytrawne importowaneSherry wytrawne importowane1rzepa obrana, pokrojona w kostkę 1/2 calarzepa obrana, pokrojona w kostkę 1/2 cala5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniebielona mąka uniwersalnaniebielona mąka uniwersalna1Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn