Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem

Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem
Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową rozmarynu wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 333 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rozmarynu, proszku do pieczenia, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, Ciasto z warzywami korzeniowymi i grzybami z polewą biszkoptową z rozmarynem, oraz Korzeniowy placek warzywny ze szczypiorkiem biszkoptowym.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody i bouillonbase zagotować w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodajemy papugi i kolejne 5 składników. Gotować na wolnym ogniu, dopóki składniki są miękkie, około 7 minut.
3
Odcedzić; rezerwy warzyw i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać cebulę; podsmażyć do początku, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wymieszać w czosnku androsemary; wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać mąkę; wymieszać 1minute. Stopniowo ubijaj w zarezerwowanym bulionie, następnie śmietanie i Sherry. Gotować, aż sos jestgryz i zredukowane do 4 filiżanek, ubijanie często, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Wymieszać w zarezerwowanych warzywach i pietruszce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Przelać nadzienie do maślanego naczynia o wymiarach 13x9x2 cali. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Przykryć folią; schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Piec nadzienie, pokryte, aż bulgotanie, o 50 protokół.W międzyczasie przygotuj ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Wymieszaj pierwsze 4 składniki wdużej misce, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać masło. Używając końcówek, natrzyj na maśle, aż zmiksuje grubą potrawę. Stopniowo dodawać 1 1 / 3cups maślanki, podrzucając widelcem aż do równomiernego nawilżenia i dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Upuść ciasto biszkoptowe na gorącym nadzieniuprzebierając łyżki stołowe; posypać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
4
Piec odkryte, aż tester włożonyw środku herbatników wychodzi czysty, o 45 protokół. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn